Fremgangsmåte
Lag marsipan. Se oppskrift på marsipan.
Del marsipanen i en stor og en liten del. Spar den lille delen.
Bland den store delen med litt (pass på så du ikke får for mye) rød konditorfarge for å få en rosa hudfarget marsipan.
Del opp i flere like deler og rull ut til marsipanpølser på ca 20 cm som du deler i to.
Ta den lille delen med marispan og bland inn rød konditorfarge slik at marsipanen bli rød. Rull små kuler av deigen som du klemmer flate og former som negler. Sett en rød negl på hver marsipanpølse i den avrundede enden.
Bruk en kniv og lag tre striper ca midt på marispanpølsene.
Til slutt tar du en pensel eller lignende og maler på litt rød konditorfarge i enden av hver marsipanpølse.
Næringsinnhold per 100 gram
Energi/Kalorier | 270 kcal |
Karbohydrater | 21 g |
Proteiner | 25 g |
Fett | 10 g |
- hvorav mettet fett | 3 g |
- enumettet fett | |
- flerumettet fett | |
Kostfiber | 15 g |
Innhold av allergener
Gluten | Nei |
Laktose | Nei |
Sist endret: , Publisert: