Fremgangsmåte
Skjær paprika i to på langs. Fjern kjernen. Del cherrytomat i to. Bland cherrytomat med basilikum, hvitløk og olje.
Legg halve paprika med snittsiden ned på grillen i et par minutter, dette for å få grillstriper. Fyll paprika med cherrytomatblanding og plasser den på grillen på indirekte varme til den blir mør, ca. 5 minutter.
Ved grilling på indirekte varme ligger maten litt vekk fra varmekilden, i "den kalde sonen". Ved grilling på direkte varme grilles maten rett over varmekilden.
Oppskriften og bildet er hentet med tillatelse fra www.matprat.no (tilpasset av Diabetesforbundet)
Ingredienser
6 personer
- 3 stk rød paprika
- 1 beger rød cherrytomat
- 1 beger gul cherrytomat
- 2 ss grovhakket frisk basilikum
- 2 båt finhakket hvitløk
- 1 ss rapsolje
Næringsinnhold per porsjon/per 100 g
Energi/Kalorier | 47 kcal/ 31 kcal |
Karbohydrater | 5 g/ 3,5 g |
Proteiner | 1 g/ 0,5 g |
Fett | 2 g/ 1 g |
- hvorav mettet fett | 0,2 g/ 0,1 g |
- enumettet fett | 1,2 g |
- flerumettet fett | 0,7 g |
Kostfiber | 2 g/ 1,5 g |
Innhold av allergener
Gluten | Nei |
Laktose | Nei |
Sist endret: , Publisert: