Fremgangsmåte
Skyll nykålen og skjær den i båter.
Pensle kålbåtene med olje.
Legg kålen først på indirekte varme et par minutter og deretter direkte på grillristen.
Skjær tomatene i strimler og dryss over ved servering.
Oppskrift og bilde er hentet med tillatelse fra Frukt.no (tilpasset Diabetesforbundet). Foto: Synøve Dreyer
Ingredienser
4 personer
1 stk nykål, sommerkål
2 ss nøytral olje
10 stk soltørkede tomater
salt og pepper
Næringsinnhold per porsjon/ per 100 gram
Energi/Kalorier | 96 kcal/ 79 kcal |
Karbohydrater | 2,5 g/ 2 g |
Proteiner | 2,5 g/ 2 g |
Fett | 7,5 g/ 6 g |
- hvorav mettet fett | 0,5 g/ 0,5 g |
- enumettet fett | 4 g/ 3 g |
- flerumettet fett | 2,5 g/ 2 g |
Kostfiber | 3 g/ 2,5 g |
Innhold av allergener
Gluten | Nei |
Laktose | Nei |
Sist endret: , Publisert: