Fremgangsmåte

Skyll nykålen og skjær den i båter.

Pensle kålbåtene med olje.

Legg kålen først på indirekte varme et par minutter og deretter direkte på grillristen.

Skjær tomatene i strimler og dryss over ved servering.

Oppskrift og bilde er hentet med tillatelse fra Frukt.no (tilpasset Diabetesforbundet). Foto: Synøve Dreyer

Ingredienser

4 personer

1 stk nykål, sommerkål
2 ss nøytral olje
10 stk soltørkede tomater
salt og pepper

Næringsinnhold per porsjon/ per 100 gram

Energi/Kalorier 96 kcal/ 79 kcal
Karbohydrater 2,5 g/ 2 g
Proteiner 2,5 g/ 2 g
Fett 7,5 g/ 6 g
- hvorav mettet fett 0,5 g/ 0,5 g
- enumettet fett 4 g/ 3 g
- flerumettet fett 2,5 g/ 2 g
Kostfiber 3 g/ 2,5 g

Innhold av allergener

Gluten Nei
Laktose Nei