Fremgangsmåte
Smør litt margarin på skiva og lett på litt salat. Del det kokte egget i skiver og lett på skiva sammen med rekene og tomat. Hvis du ønsker kan du friske opp med en sitronskive.
Nyt til lunsj, server på koldtbord eller som snitter.
Tips! Smørbrødet blir glutenfritt hvis du erstatter rugbrød med et brød uten gluten.
Ingredienser
1 personer
1 skive rugbrød (ca.60 g)
Litt lett margarin til skiva
1 kokt egg
1 dl reker (ferske eller i lake)
½ liten tomat, båter
Litt salat
Ev.1 skive sitron
Næringsinnhold per porsjon/ per 100 gram
Energi/Kalorier | 289 kcal/ 112 kcal |
Karbohydrater | 25 g/ 9,5 g |
Proteiner | 22 g/ 8,5 g |
Fett | 10 g/ 4 g |
- hvorav mettet fett | 2,5 g/ 1 g |
- enumettet fett | 3,5 g/ 1,5 g |
- flerumettet fett | 2 g/ 1 g |
Kostfiber | 5,5 g/ 2 g |
Innhold av allergener
Gluten | Ja |
Laktose | Nei |
Sist endret: , Publisert: