Fremgangsmåte
Skjær kyllingen i terninger, og stek den sammen med hvitløk. Tilsett hakkede tomater, tomatpuré og krydder. Smak deg frem med krydder. Tilsett paprika.
Ta pannen av platen og rør inn gresk yoghurt.
Raita:
Riv agurk, press ut saften, og rør det sammen med kesam, et halvt most hvitløksfedd, lime og mynte. Smak til med litt salt og pepper. Serveres ved siden av retten.
Tips! Server sammen men halvgrove nanbrød.
Ingredienser
3 personer
700 g kylling
1 fedd hvitløk
1 boks hakkede tomater
2 ss tomatpuré
1 rød paprika, terninger
Krydder til saus:
1 ½ ts malt spisskummen
½ - 1 ss malt koriander
½ ts malt kardemomme,
½ ts malt muskatt
1 ½ ts paprikapulver
½ ts cayennepepper
1 ss revet ingefær
4 ss gresk yoghurt
Raita:
½ boks mager kesam
½ revet agurk
½ hvitløksfedd
½ ss limesaft
1 ss mynte
Dryss med salt og pepper
Næringsinnhold per porsjon / per 100 g
Energi/Kalorier | 366 kcal / 68 kcal |
Karbohydrater | 11,5 g / 2,5 g |
Proteiner | 64 g / 12 g |
Fett | 6,5 g / 1 g |
- hvorav mettet fett | 2 g / 0,5 g |
- enumettet fett | 1,5 g / 0,2 g |
- flerumettet fett | 1,5 g / 0,2 g |
Kostfiber | 3,5 g / 0,5 g |
Innhold av allergener
Gluten | Nei |
Laktose | Ja |
Sist endret: , Publisert: