Fremgangsmåte

Fres løk og harricotbønner i myk margarin og rapsolje 2-3 minutter.

Tilsett spinat og chili og fres videre i ett minutt.

Tips! Ønsker du en laktosefri rett kan du erstatte myk margarin med margarin uten melk eller rapsolje.


Oppskriften og bildet er hentet med tillatelse fra www.matprat.no (tilpasset av Diabetesforbundet)

Ingredienser

4 personer

  •  1 pk  aspargesbønner eller harricotbønner
  •  1 stk  rødløk i skiver
  •  1 stk  rød chili i tynne ringer uten frø
  •  2 ss  rapsolje
  •  2 ss  myk margarin
  •  250 g  frisk spinat

Næringsinnhold per porsjon/ per 100 g

Energi/Kalorier 112 kcal/ 87 kcal
Karbohydrater 3 g/ 2,5 g
Proteiner 3 g/ 2 g
Fett 9 g/ 7 g
- hvorav mettet fett 1 g/ 0,5 g
- enumettet fett 5 g/ 4 g
- flerumettet fett 3 g/ 2,5 g
Kostfiber 2,5 g/ 2 g

Innhold av allergener

Gluten Nei
Laktose Ja