Fremgangsmåte
Fres løk og harricotbønner i myk margarin og rapsolje 2-3 minutter.
Tilsett spinat og chili og fres videre i ett minutt.
Tips! Ønsker du en laktosefri rett kan du erstatte myk margarin med margarin uten melk eller rapsolje.
Oppskriften og bildet er hentet med tillatelse fra www.matprat.no (tilpasset av Diabetesforbundet)
Ingredienser
4 personer
- 1 pk aspargesbønner eller harricotbønner
- 1 stk rødløk i skiver
- 1 stk rød chili i tynne ringer uten frø
- 2 ss rapsolje
- 2 ss myk margarin
- 250 g frisk spinat
Næringsinnhold per porsjon/ per 100 g
Energi/Kalorier | 112 kcal/ 87 kcal |
Karbohydrater | 3 g/ 2,5 g |
Proteiner | 3 g/ 2 g |
Fett | 9 g/ 7 g |
- hvorav mettet fett | 1 g/ 0,5 g |
- enumettet fett | 5 g/ 4 g |
- flerumettet fett | 3 g/ 2,5 g |
Kostfiber | 2,5 g/ 2 g |
Innhold av allergener
Gluten | Nei |
Laktose | Ja |
Sist endret: , Publisert: