Fremgangsmåte
Del grønnsakene i passe biter og legg dem i en ildfast form sammen med kyllingfilet. Hell over olje og dryss på krydder, salt og pepper.
Sett formen i stekeovnen ved 180 °C og stek i ca. 20 minutter.
Server gjerne med grovt brød eller linser.
Oppskrift og bilde er hentet med tillatelse fra Matprat.no (tilpasset Diabetesforbundet). Foto: Astrid Hals
Ingredienser
4 personer
4 stk kyllingfilet
1 stk rødløk
1 stk rød chili
3 stk tomat
1 stk grønn squash
1⁄2 stk aubergine
4 ss olivenolje
1 ss hakket frisk rosmarin
1⁄2 ts salt
1⁄4 ts pepper
Næringsinnhold per porsjon/ per 100 gram
Energi/Kalorier | 293 kcal/ 77 kcal |
Karbohydrater | 6,5 g/ 1,5 g |
Proteiner | 38 g/ 10 g |
Fett | 12 g/ 3 g |
- hvorav mettet fett | 2 g/ 0,5 g |
- enumettet fett | 8 g/ 2 g |
- flerumettet fett | 1 g/ 0,3 g |
Kostfiber | 3,5 g/ 1 g |
Innhold av allergener
Gluten | Nei |
Laktose | Nei |
Sist endret: , Publisert: