Fremgangsmåte

Skjær juleskinke i skiver, og deretter i strimler.

Bruk wok eller stekepanne og fres grønnsakene i olje på høy varme. Rør godt og stek i cirka fire minutter.

Ha i skinkestrimler og woksaus. Stek et par minutter til alt er gjennomvarmt.

Tilsett revet appelsinskall og rør rundt.

Anrett juleskinkewok i dype skåler og dryss over hakkede valnøtter.

Oppskrift og bilde er hentet med tillatelse fra matprat.no. Foto: Mari Svenningsen

Ingredienser

4 personer

600 g juleskinke
4 ss olje til steking
2 poser thai wokgrønnsaker
2 poser ferdig woksaus (for eksempel oyster spring onion)
Revet skall av en appelsin
4 ss hakkede valnøttkjerner

Næringsinnhold per porsjon/ per 100 g

Energi/Kalorier 500 kcal/ 105 kcal
Karbohydrater 26,5 g/ 5,5 g
Proteiner 40 g/ 8,5 g
Fett 24,5 g/ 5 g
- hvorav mettet fett 4 g/ 1 g
- enumettet fett 11 g/ 2,5 g
- flerumettet fett 6,5 g/ 1,5 g
Kostfiber 6,5 g/ 1,5 g

Innhold av allergener

Gluten Nei
Laktose Nei