Fremgangsmåte
Skjær juleskinke i skiver, og deretter i strimler.
Bruk wok eller stekepanne og fres grønnsakene i olje på høy varme. Rør godt og stek i cirka fire minutter.
Ha i skinkestrimler og woksaus. Stek et par minutter til alt er gjennomvarmt.
Tilsett revet appelsinskall og rør rundt.
Anrett juleskinkewok i dype skåler og dryss over hakkede valnøtter.
Oppskrift og bilde er hentet med tillatelse fra matprat.no. Foto: Mari Svenningsen
Ingredienser
4 personer
600 g juleskinke
4 ss olje til steking
2 poser thai wokgrønnsaker
2 poser ferdig woksaus (for eksempel oyster spring onion)
Revet skall av en appelsin
4 ss hakkede valnøttkjerner
Næringsinnhold per porsjon/ per 100 g
Energi/Kalorier | 500 kcal/ 105 kcal |
Karbohydrater | 26,5 g/ 5,5 g |
Proteiner | 40 g/ 8,5 g |
Fett | 24,5 g/ 5 g |
- hvorav mettet fett | 4 g/ 1 g |
- enumettet fett | 11 g/ 2,5 g |
- flerumettet fett | 6,5 g/ 1,5 g |
Kostfiber | 6,5 g/ 1,5 g |
Innhold av allergener
Gluten | Nei |
Laktose | Nei |
Sist endret: , Publisert: