Fremgangsmåte
Skjær kyllingfilet i strimler. Skrell gulrot og kutt opp grønnsaker.
Kok ris som anvist på pakken.
Varm olje i en wokpanne eller en dyp stekepanne. Stek kyllingstrimlene på høy varme i mindre porsjoner og sett til side.
Varm opp olje og fres oppdelte grønnsaker. Tilsett de harde grønnsakene først og sukkererter til sist. Ha deretter i den stekte kyllingen. Tilsett woksaus, vend forsiktig om og varm opp. Smak eventuelt til med salt og pepper.
Server woken med byggris!
Tips! I denne retten kan du bytte ut kylling med svinekjøtt, og du kan bruke de grønnsakene du liker best.
Oppskrift og bilde hentet med tillatelse fra matprat.no. Foto: Studio Dreyer-Hensley
Ingredienser
4 personer
4 stk kyllingfilet i strimler
2 ss olje til steking
1 ss olje til steking av grønnsaker
1 stk rødløk
3 stk gulrot
½ stk brokkoli
1 pk frisk babymais
½ pk sukkererter
1 pose ferdig woksaus
½ ts salt
¼ ts pepper
Byggris, to poser boil in bag
Næringsinnhold per porsjon / per 100 g
Energi/Kalorier | 364 kcal / 91 kcal |
Karbohydrater | 27 g / 7 g |
Proteiner | 41,5 g / 10,5 g |
Fett | 8 g / 2 g |
- hvorav mettet fett | 1,5 g / 0,5 g |
- enumettet fett | 4 g / 1 g |
- flerumettet fett | 1 g / 0,3 g |
Kostfiber | 6,5 g / 1,5 g |
Innhold av allergener
Gluten | Ja |
Laktose | Nei |
Sist endret: , Publisert: