Fremgangsmåte
Skjær squash, paprika og løk i biter, og surr det i olje sammen med finhakket hvitløk i et par minutter.
Bland inn urter og oliven.
Bland sammen ingrediensene til dressingen, og vend den inn i salaten.
Næringsberegning er inkl.15 oliven.
Oppskriften og bildet er hentet med tillatelse fra www.matprat.no (tilpasset av Diabetesforbundet)
Ingredienser
4 personer
1 stk grønn squash
1 stk gul paprika
1 stk rødløk
1 båt hvitløk
1 ss rapsolje
3 ss hakkede friske urter
1 glass lite sorte oliven
Dressing:
1 ss hvitvinseddik
2 ss rapsolje
½ ts salt
½ ts pepper
Næringsinnhold per porsjon/ per 100 g
Energi/Kalorier | 146 kcal/ 85 kcal |
Karbohydrater | 6 g/ 3,5 g |
Proteiner | 2 g/ 1 g |
Fett | 12 g/ 7 g |
- hvorav mettet fett | 1 g/ 0,5 g |
- enumettet fett | 7,5 g/ 4,5 g |
- flerumettet fett | 2,5 g/ 1,5 g |
Kostfiber | 2 g/ 1 g |
Innhold av allergener
Gluten | Nei |
Laktose | Nei |
Sist endret: , Publisert: