Fremgangsmåte
Lag tomatsalsa og mango- og paprikasalsa.
Brun kyllingstrimlene og tilsett hjemmelaget tacokrydder. Bland godt før du tilsetter litt vann. Tilsett paprika. La steke til kyllingen er gjennomstekt, ca 10 min.
Varm opp lefsene og fyll de med kyllingblandingen. Server sammen med mango- og paprikasalsa, tomatsalsa, guacamole og kesam. Oppskrift på salsa og guacamole finner du i ingredienslista.
Næringsinnholdet inkluderer hele retten, med alle tilbehør.
Retten kan gjøres glutenfri og laktosefri ved å bruke glutenfri lefser og laktosefri kesam.
Tips! Reduser karbohydratene ved å bruke mindre lefser.
Foto: Diabetesforbundet
Ingredienser
4 personer
500 g kylling, strimler
2 ss hjemmelaget tacokrydder (smak til)
½ dl vann
½ grønn paprika, biter
½ gul paprika, biter
Tilbehør
4 ss kesam
4 store fullkornslefser
Næringsinnhold per porsjon/ per 100 gram
Energi/Kalorier | 557 kcal / 95 kcal |
Karbohydrater | 47 g / 8 g |
Proteiner | 40,5 g / 7 g |
Fett | 20 g / 3,5 g |
- hvorav mettet fett | 5 g / 1 g |
- enumettet fett | 8,5 g / 1,5 g |
- flerumettet fett | 2 g / 0,3 g |
Kostfiber | 11 g / 2 g |
Innhold av allergener
Gluten | Ja |
Laktose | Ja |
Sist endret: , Publisert: