Fremgangsmåte
Tid er brukstid.
Kok opp vikingmelk, melk og sukrin. Bløtlegg gelatinplatene i kaldt vann i fem minutter. Klem vannet godt ut av gelatinplatene og rør de ut i den varme melkeblandingen.
Finriv sitronskall, press ut saften og ha alt i melkeblandingen. Avkjøl i fem minutter før du rører inn yoghurten.
Sil blandingen deretter over i små former. La de stå kjølig i minst fire timer til panna cottaen har stivnet.
Kok inn appelsinsaft med melis til ønsket konsistens før du har den over panna cottaen. Pynt med appelsinbåter.
Tips! For å gjøre desserten laktosefri bytt ut melkeproduktene med laktosefrie varianter.
Ingredienser
6 personer
2 dl lettmelk
2 dl vikingmelk
4 ss sukrin gold
4 stk gelatinplater
1 stk sitron, skall og saft
2 dl yoghurt naturell
1 dl appelsinsaft, FUN light
1 ss melis
1 stk appelsin
Næringsinnhold per porsjon / per 100 g
Energi/Kalorier | 109 kcal / 63 kcal |
Karbohydrater | 20 g / 12 g |
Proteiner | 6 g / 3,5 g |
Fett | 4 g / 2,5 g |
- hvorav mettet fett | 3 g / 2 g |
- enumettet fett | 0,5 g / 0,2 g |
- flerumettet fett | 0 g |
Kostfiber | 1 g / 0,5 g |
Innhold av allergener
Gluten | Nei |
Laktose | Ja |
Sist endret: , Publisert: