Fremgangsmåte

Bland sammen alle ingrediensene og smak til med litt mer granateplemelasse.

Oppskrift og bilde er hentet med tillatelse fra aichasmat.no

Ingredienser

4 personer

  • 1 granateple, kjerner
  • 150 g grønne oliven
  • 100 g valnøtter, grovhakket
  • 1 liten rød løk, hakket
  • 3 ss granateplemelasse
  • 1 lite bunt mynte, hakket
  • Litt koriander, hakket (valgfritt)

Næringsinnhold per porsjon/ per 100 g

Energi/Kalorier 277 kcal/ 184 kcal
Karbohydrater 9,5 g/ 6,5 g
Proteiner 5 g/ 3,5 g
Fett 23 g/ 15,5 g
- hvorav mettet fett 2 g/ 1,5 g
- enumettet fett 6,5 g/ 4,5 g
- flerumettet fett 10 g/ 6,5 g
Kostfiber 5,5 g/ 4 g

Innhold av allergener

Gluten Nei
Laktose Nei