Fremgangsmåte
Rens løken og hakk i små små biter.
Ha løken i en gryte og stek til den er gylden (lys/mellombrun). La den steke på middels varme.
Tilsett olje og la den steke i ca. 10-15 min.
Tilsett hakkete tomater og la den koke i ca. 15 min.
Når løken og tomaten er ferdig stekt, tilsett 0,75 liter vann og la det koke.
Tilsett Shiro-pulver litt og litt under røring. Vær obs på klumper. Tilsett tilslutt salt og haket hvitløk. La den kokes i ca. 20 min under røring.
Ingredienser
4 personer
1 løk
3 ss olivenolje
1/2 boks hakket tomat
4-5 ss Shiro (krydder)
1 fedd hvitløk
Salt etter smak
Næringsinnhold per porsjon/ per 100 g
Energi/Kalorier | 86 kcal/ 118 kcal |
Karbohydrater | 3,5 g/ 4,5 g |
Proteiner | 1 g/ 1 g |
Fett | 7,5 g/ 10 g |
- hvorav mettet fett | 1 g/ 1,5 g |
- enumettet fett | 5,5 g/ 7,5 g |
- flerumettet fett | 0,5 g/ 1 g |
Kostfiber | 1 g/ 1 g |
Innhold av allergener
Gluten | Nei |
Laktose | Nei |
Sist endret: , Publisert: