Fremgangsmåte
Mal nøtter og smelt smøret. Bland nøtter, finesse og eggehvite. Bland til slutt inn smøret.
Bland til ei smidig deig. Settes i kjøleskap minst en time.
Plasser på bakepapirkledd brett og legg en hasselnøtt, cashewnøtt eller mandel på hver kake. Blir ca 16 småkaker.
Stekes på 160 grader, ca 10-15 minutter.
Næringsinnholdet er beregnet med smør. Margarin kan derimot anbefales i forhold til fettsammensetning.
Tidsforbruk er aktiv tid.
Ingredienser
Antall 16
100 g nøtter
35 g Finesse/Tagatesse
1 eggehvite
25 g smør eller margarin
Næringsinnhold per 100 gram
Energi/Kalorier | 460 kcal |
Karbohydrater | 16 g |
Proteiner | 11 g |
Fett | 41 g |
- hvorav mettet fett | 7 g |
- enumettet fett | 24 g |
- flerumettet fett | 8 g |
Kostfiber | 8 g |
Innhold av allergener
Gluten | Nei |
Laktose | Ja |
Sist endret: , Publisert: