Fremgangsmåte
Skjær paprika i to på langs. Fjern kjernen.
Del cherrytomat i to. Bland cherrytomat med basilikum, hvitløk og olje.
Legg halve paprika med snittsiden ned på grillen i et par minutter, dette for å få grillstriper. Fyll paprika med cherrytomatblanding og plasser den på grillen på indirekte varme til den blir mør, ca. 5 minutter.
Server paprikaene sammen med kjøtt eller fisk.
Oppskrift og bilde hentet med tillatelse fra matprat.no. Foto: Mari Svenningsen
Ingredienser
6 personer
3 stk rød paprika
1 beger rød cherrytomat
1 beger gul cherrytomat
2 ss grovhakket frisk basilikum
2 båt finhakket hvitløk
1 ss olje
Næringsinnhold per porsjon / per 100 g
Energi/Kalorier | 48,5 kcal / 31 kcal |
Karbohydrater | 5 g / 3 g |
Proteiner | 1 g / 1 g |
Fett | 2 g / 1 g |
- hvorav mettet fett | 0,3 g / 0,3 g |
- enumettet fett | 1 g / 1 g |
- flerumettet fett | 0,3 g / 0,3 g |
Kostfiber | 2,5 g / 1,5 g |
Innhold av allergener
Gluten | Nei |
Laktose | Nei |
Sist endret: , Publisert: