Fremgangsmåte
Krydre biffen med salt og pepper. Stek den på sterk varme til det begynner å piple kjøttsaft på oversiden. Snu biffen og stek den videre til rosa kjøttsaft pipler frem. Da er biffen medium stekt. La kjøttet få hvile litt før du skjærer det opp i tynne strimler.
Vask salat, og legg den på tortillalefsene. Del oliven og tomat i to, fordel det over salaten.
Ha en spiseskje pesto på hver lefse før de legger på biffstrimelene. Rull lefsene sammen, og pakk dem inn i matpapir.
Oppskrift og bilde er hentet med tillatelse fra Matprat.no. Foto: Mari Svenningsen
Ingredienser
4 personer
300 g ytrefilet av storfe i biffer
½ ts salt
¼ ts pepper
8 stk salatblad
12 stk stenfrie sorte oliven
8 stk soltørkede tomater i olje
4 fullkorntortilla
4 ss pesto
Næringsinnhold per porsjon/ per 100 g
Energi/Kalorier | 424 kcal/ 164 kcal |
Karbohydrater | 33 g/ 12,5 g |
Proteiner | 25 g/ 9,5 g |
Fett | 20 g/ 8 g |
- hvorav mettet fett | 3 g/ 1 g |
- enumettet fett | 6,5 g/ 2,5 g |
- flerumettet fett | 6 g/ 2,5 g |
Kostfiber | 6,5 g/ 2,5 |
Innhold av allergener
Gluten | Ja |
Laktose | Nei |
Sist endret: , Publisert: