Fremgangsmåte

Krydre biffen med salt og pepper. Stek den på sterk varme til det begynner å piple kjøttsaft på oversiden. Snu biffen og stek den videre til rosa kjøttsaft pipler frem. Da er biffen medium stekt. La kjøttet få hvile litt før du skjærer det opp i tynne strimler.

Vask salat, og legg den på tortillalefsene. Del oliven og tomat i to, fordel det over salaten.

Ha en spiseskje pesto på hver lefse før de legger på biffstrimelene. Rull lefsene sammen, og pakk dem inn i matpapir.

Oppskrift og bilde er hentet med tillatelse fra Matprat.no. Foto: Mari Svenningsen

 

Ingredienser

4 personer

300 g ytrefilet av storfe i biffer
½ ts salt
¼ ts pepper
8 stk salatblad
12 stk stenfrie sorte oliven
8 stk soltørkede tomater i olje
4 fullkorntortilla
4 ss pesto

Næringsinnhold per porsjon/ per 100 g

Energi/Kalorier 424 kcal/ 164 kcal
Karbohydrater 33 g/ 12,5 g
Proteiner 25 g/ 9,5 g
Fett 20 g/ 8 g
- hvorav mettet fett 3 g/ 1 g
- enumettet fett 6,5 g/ 2,5 g
- flerumettet fett 6 g/ 2,5 g
Kostfiber 6,5 g/ 2,5

Innhold av allergener

Gluten Ja
Laktose Nei