Fremgangsmåte
Bland sammen ingrediensene i en bakebolle og kjør glatt med en stavmikser. La røra svelle i ti minutter.
Ha litt margarin i stekepannen og stek små lapper på medium til høy temperatur. Snu lappene når det danner seg bobler på overflaten.
Avkjøl på rist. Server med frukt eller pålegg, eller nyt de som de er. (1 porsjon er ca. 6 lapper.)
Tips! Bytt ut havregryna med glutenfrie havregryn for å gjøre lappene glutenfri.
Ingredienser
2 personer
4 egg
4 ss cottage cheese
8 ss havregryn
2 ss chiafrø
1 ts bakepulver
en klype salt
Næringsinnhold per porsjon / per 100 g
Energi/Kalorier | 337 kcal / 188 kcal |
Karbohydrater | 24 g / 13 g |
Proteiner | 23 g / 13 g |
Fett | 18 g / 10 g |
- hvorav mettet fett | 4,8 g / 2,7 g |
- enumettet fett | 5,6 g / 3,1 g |
- flerumettet fett | 5,3 g / 3 g |
Kostfiber | 6 g / 3,5 g |
Innhold av allergener
Gluten | Ja |
Laktose | Ja |
Sist endret: , Publisert: