Fremgangsmåte
Vask og rens spinat. Bland med olivenolje, salt og pepper i en bolle.
Fordel cottage cheese jevnt utover på et av polarbrødene. Legg så på tomatskiver, kyllingpålegg og spinat.
Legg på et nytt polarbrød og press litt ned. Sett et trespyd i to av hjørnene og tre på en oliven på hvert av dem. Del sandwichen i to diagonalt. Oliven kan ev. erstattes med små cherrytomater.
Oppskrift og bildet er hentet med tillatelse fra Matprat.no (tilpasset Diabetesforbundet).
Ingredienser
2 personer
2 stk polarbrød, grovt
2 stk tomat i skiver
6 skive kyllingpålegg naturell
100 g frisk spinat
2 ss cottage cheese
2 ts olivenolje
1⁄2 ts salt
1⁄4 ts pepper
2 stk sorte oliven
2 stk trepinne
Næringsinnhold per porsjon
Energi/Kalorier | 236 kcal/ 96 kcal |
Karbohydrater | 20 g/ 8 g |
Proteiner | 17 g/ 7 g |
Fett | 8,5 g/ 3,5 g |
- hvorav mettet fett | 2 g/ 1 g |
- enumettet fett | 4,5 g/ 2 g |
- flerumettet fett | 1 g/ 0,5 g |
Kostfiber | 6 g/ 2 g |
Innhold av allergener
Gluten | Ja |
Laktose | Ja |
Sist endret: , Publisert: