Fremgangsmåte
Bland kål med sitron og dressing, og dryss nøtter, frø og rosiner over.
Næringsberegningen er uten dressing.
Oppskrift og bilde er hentet med tillatelse fra bloggen Matlyst! av Marit Zinocker. Foto: Marit Zinocker
Ingredienser
2 personer
½ pakke grønnkål (125 g), riv bladene av stilken, kutt i tynne striper
¼ liten rødkål (300 g), kuttet i tynne skiver
1 liten neve valnøtter (20 g)
1-2 ss ristede gresskarkjerner
1-2 ss rosiner
1 sprut med sitron eller lime
Dressing:
Ca. 4 ss balsamico vinaigrette
Næringsinnhold per porsjon/ per 100 gram
Energi/Kalorier | 331 kcal/ 124 kcal |
Karbohydrater | 17,5 g/ 6,5 g |
Proteiner | 8 g/ 3 g |
Fett | 24 g/ 9 g |
- hvorav mettet fett | 3 g/ 1 g |
- enumettet fett | 12 g/ 4,5 g |
- flerumettet fett | 7,5 g/ 3 g |
Kostfiber | 8 g/ 3 g |
Innhold av allergener
Gluten | Nei |
Laktose | Nei |
Sist endret: , Publisert: