Fremgangsmåte
Skrell og skjær mango i små biter. Skrell og hakk hvitløk. Skrell og rasp opp ingefær.
Kok mango med eddik, chili, ingefær og sukker i ca. 5 minutter.
Kjør til puré i foodprocessor sammen med hvitløk. Smak til med salt.
Oppskrift og bilde er hentet med tillatelse fra Matprat.no (tilpasset Diabetesforbundet). Foto: Studio Dreyer-Hensley
Ingredienser
4 personer
1 stk moden mango
1 båt hvitløk
1 ts frisk ingefær
1 stk rød chili
1 ss eddik, 7 %
Søtning tilsvarende 1 ss sukker eller 1 ss sukker
½ ts salt
Næringsinnhold per porsjon/ per 100 gram
Energi/Kalorier | 57 kcal/ 64 kcal |
Karbohydrater | 12 g/ 13,5 g |
Proteiner | 1 g/ 1 g |
Fett | 0,3 g/ 0,4 g |
- hvorav mettet fett | 0,1 g/ 0,1 g |
- enumettet fett | 0,1 g/ 0,2 g |
- flerumettet fett | 0,1 g/ 0,1 g |
Kostfiber | 1,5 g/2 g |
Innhold av allergener
Gluten | Nei |
Laktose | Nei |
Sist endret: , Publisert: