Fremgangsmåte
Skjær aspargesen i biter som deretter ristes i varm panne. Ta i grovhakkede nøtter det siste minuttet.
Dryss nyrevet parmesan over rett før servering. Server gjerne ferskt urtebrød til.
Fin som forrett eller som tilbehør.
Tips! Lagret parmesan inneholder lite eller ingen laktose.
Oppskrift og bilde hentet med tillatelse fra opplysningskontoret for frukt og grønt. Foto: Astrid Hals
Ingredienser
4 personer
1 bunt grønn frisk asparges
1 ss sesamolje
10 stk grohakkede valnøttkjerner
2 ss grovhakkede pistasjenøtter
3 ss revet parmesan
Litt pepper
Næringsinnhold per porsjon / per 100 g
Energi/Kalorier | 98 kcal / 179 kcal |
Karbohydrater | 1 g / 2,5 g |
Proteiner | 4 g / 7 g |
Fett | 8 g / 15 g |
- hvorav mettet fett | 1,5 g / 3 g |
- enumettet fett | 2 g / 4 g |
- flerumettet fett | 4 g / 7 g |
Kostfiber | 1,5 g / 3 g |
Innhold av allergener
Gluten | Nei |
Laktose | Nei |
Sist endret: , Publisert: