Fremgangsmåte

Kok og skrell eggene.

Del eggene med en eggedeler. Bland alle ingrediensene sammen og tilsett majones til ønsket konsistens. Smak til med salt og pepper. 

Ingredienser

4 personer

4 egg
1 ss finhakket rødløk
1 ss finhakket purre
Lettmajones til ønsket konsistens (ca. 1 dl)
Litt salt og pepper

Næringsinnhold per porsjon / per 100 g

Energi/Kalorier 143 kcal / 167 kcal
Karbohydrater 1,5 g / 1,8 g
Proteiner 7 g / 8,5 g
Fett 12 g / 14 g
- hvorav mettet fett 2 g / 2,5 g
- enumettet fett 6 g / 7 g
- flerumettet fett 2,5 / 3 g
Kostfiber 0 / 0,2 g

Innhold av allergener

Gluten Nei
Laktose Nei