Fremgangsmåte
Kok og skrell eggene.
Del eggene med en eggedeler. Bland alle ingrediensene sammen og tilsett majones til ønsket konsistens. Smak til med salt og pepper.
Ingredienser
4 personer
4 egg
1 ss finhakket rødløk
1 ss finhakket purre
Lettmajones til ønsket konsistens (ca. 1 dl)
Litt salt og pepper
Næringsinnhold per porsjon / per 100 g
Energi/Kalorier | 143 kcal / 167 kcal |
Karbohydrater | 1,5 g / 1,8 g |
Proteiner | 7 g / 8,5 g |
Fett | 12 g / 14 g |
- hvorav mettet fett | 2 g / 2,5 g |
- enumettet fett | 6 g / 7 g |
- flerumettet fett | 2,5 / 3 g |
Kostfiber | 0 / 0,2 g |
Innhold av allergener
Gluten | Nei |
Laktose | Nei |
Sist endret: , Publisert: