Fremgangsmåte
Del skinkebiffene tvers over i to. Brun margarinen i en jerngryte og fres skinkebiffene på høy varme på begge sider sammen med løk i båter.
Tilsett tomater, tomatpure, sambal oelek, avskylte kikerter, vann og salt.
La gryta trekke 3-4 minutter, smak til med litt sukker og pepper. Skjær rucculasalat i mindre biter, og bland den inn like før servering.
Server gjerne med fullkornsris.
Næringsberegningene inkluderer ikke ris.
Oppskriften og bildet er med tillatelse hentet fra www.matprat.no (tilpasset av Diabetesforbundet)
Ingredienser
4 personer
4 stk skinkebiff à 150 g
1 stk løk
2 ss rapsolje til steking
1 boks hakkede hermetiske tomater
½ ss chilipasta (sambal oelek)
2 ss tomatpuré
ca. 1 dl vann
1 ts salt
1 boks hermetiske kikerter (400 g)
2 ts sukker
½ ts pepper
1 pk ruccola
Næringsinnhold per porsjon/ per 100 g
Energi/Kalorier | 406 kcal/ 90 kcal |
Karbohydrater | 24 g/ 5,5 g |
Proteiner | 43 g/ 9,5 g |
Fett | 13,5 g/ 3 g |
- hvorav mettet fett | 2,5 g/ 0,5 g |
- enumettet fett | 6 g/ 1,5 g |
- flerumettet fett | 3,5 g/ 1 g |
Kostfiber | 8,5 g/ 2 g |
Innhold av allergener
Gluten | Nei |
Laktose | Nei |
Sist endret: , Publisert: