Fremgangsmåte
Stek karbonadedeig, løk og hvitløk. Tilsett tomater og krydder og la surre i ca. 20 minutter. Tilsett cherrytomater og paprika på slutten av koketiden.
Del squashen på tvers i to deler. Skrap ut kjernen. Dette kan du hakke opp å ha i tomatsausen.
Fyll squashen med sausen og topp med ost. Gratineres i ovnen på 200 C grader i 15-20 minutter.
Foto: Colourbox
Ingredienser
3 personer
400 gram karbonadedeig
1 finhakket løk
2 båter hvitløk, finhakket
1 boks hermetiske tomater
1 gul paprika
8 cherrytomater
1 ss basilikum eller en håndull frisk basilikum
1 ss oregano eller en håndfull frisk oregano
Salt og pepper etter smak
1 ½ stk squash
100 g lettost til gratinering
Næringsinnhold per porsjon/ per 100 gram
Energi/Kalorier | 364 kcal/ 62 kcal |
Karbohydrater | 13 g/ 2,5 g |
Proteiner | 44 g/ 7,5 g |
Fett | 14 g/ 2,5 g |
- hvorav mettet fett | 7 g/ 1 g |
- enumettet fett | 4 g/ 0,5 |
- flerumettet fett | 1 g/ 0,2 g |
Kostfiber | 5,5 g/ 1 g |
Innhold av allergener
Gluten | Nei |
Laktose | Nei |
Sist endret: , Publisert: