Fremgangsmåte

Stek karbonadedeig, løk og hvitløk. Tilsett tomater og krydder og la surre i ca. 20 minutter. Tilsett cherrytomater og paprika på slutten av koketiden.

Del squashen på tvers i to deler. Skrap ut kjernen. Dette kan du hakke opp å ha i tomatsausen.

Fyll squashen med sausen og topp med ost. Gratineres i ovnen på 200 C grader i 15-20 minutter.

Foto: Colourbox

Ingredienser

3 personer

400 gram karbonadedeig
1 finhakket løk
2 båter hvitløk, finhakket
1 boks hermetiske tomater
1 gul paprika
8 cherrytomater
1 ss basilikum eller en håndull frisk basilikum
1 ss oregano eller en håndfull frisk oregano
Salt og pepper etter smak

1 ½ stk squash
100 g lettost til gratinering

Næringsinnhold per porsjon/ per 100 gram

Energi/Kalorier 364 kcal/ 62 kcal
Karbohydrater 13 g/ 2,5 g
Proteiner 44 g/ 7,5 g
Fett 14 g/ 2,5 g
- hvorav mettet fett 7 g/ 1 g
- enumettet fett 4 g/ 0,5
- flerumettet fett 1 g/ 0,2 g
Kostfiber 5,5 g/ 1 g

Innhold av allergener

Gluten Nei
Laktose Nei