Fremgangsmåte
Bland Sukrin + og multer.
Pisk fløte til krem, og vend multene forsiktig inn i kremen.
Server multekremen med hjemmelagd kransekake uten tilsatt sukker eller annet tilbehør etter ønske.
Foto: Kristin Øygard
Ingredienser
5 personer
3 dl kremfløte
5 dl multer
1 ½ ss Sukrin + *
*Sukrin + kan erstattes med Sukrin eller Sukrin melis. Da må mengden dobles. Annen søtning etter ønske kan også benyttes.
Næringsinnhold per porsjon/ per 100 gram
Energi/Kalorier | 240 kcal/ 218 kcal |
Karbohydrater | 4 g/ 3,5 g |
Proteiner | 2 g/ 2 g |
Fett | 23 g/ 21 g |
- hvorav mettet fett | 15 g/ 13,5 g |
- enumettet fett | 5 g/ 4,5 g |
- flerumettet fett | 1 g/ 1 g |
Kostfiber | 3 g/ 2,5 g |
Innhold av allergener
Gluten | Nei |
Laktose | Ja |
Sist endret: , Publisert: