Fremgangsmåte
Stek kyllingbitene med litt olje i en stekepanne.
Tilsett løk, hvitløk, gulrot, chili, buljongterning, curry paste og krydder og la det surre 2-3 minutter.
Hell over kokosmelken og kok opp.
For å få en tykkere konsistens blander du 1-2 ss maisenna i litt kaldt vann og rister godt. Bland dette oppi gryten og la alt få et oppkok.
Tilsett paprika, eple og ananas og kok med i 3-4 minutter.
Kan serveres med en lett salat, ev. med kikerter i tillegg.
Ingredienser
4 personer
500 g kyllingfilet, biter
1 ss rapsolje
1 løk, hakket
2 hvitløksfedd, finhakket
Ev. 1/3 frisk chili, biter (kan sløyfes)
1 gulrot, biter
1-2 ts Curry paste, rød
½ ss karri
Salt og pepper
½ hønsebuljongterning
2 bokser lett kokosmelk
1 rød paprika, biter
1/3 fersk ananas, biter
1 grønt eple, små biter
1-2 ss Maisenna utrørt i 1 dl kaldt vann
Smak til med soyasaus
Næringsinnhold per porsjon/ per 100 gram
Energi/Kalorier | 367 kcal/ 72 kcal |
Karbohydrater | 15 g/ 3 g |
Proteiner | 32 g/ 6 g |
Fett | 18 g/ 4 g |
- hvorav mettet fett | 13 g/ 3 g |
- enumettet fett | 3 g/ 0,5 g |
- flerumettet fett | 1 g/ 0,2 g |
Kostfiber | 6 g/ 1 g |
Innhold av allergener
Gluten | Ja |
Laktose | Nei |
Sist endret: , Publisert: