Fremgangsmåte
Skjær fisken i ca. 2 cm terninger.Vask, rens og skjær paprika og squash i 1-2 cm terninger eller skiver.
Træ fisk og grønnsaker på grillspydene, og pensle med litt olje. Dryss over litt salt og pepper, eller annet krydder om du ønsker det.
Grill raskt ved sterk varme i 1-2 minutter på hver side.
Drypp gjerne noen dråper sitron over grillspydene og server dem sammen med mager kesam.
Tips: Dersom du bruker grillspyd av tre må disse ligge i vann i ca. 30 minutter før bruk.
Ingredienser
4 personer
300 g laksefilet, uten skinn og bein
300 g seifilet, uten skinn og bein
1 stk paprika, rød
1 stk squash, grønn
1 stk squash, gul
2 ss olje
0,5 ts salt
0,5 ts pepper
Tilbehør
1 stk sitron
3 dl mager kesam
4 stk grillspyd
Næringsinnhold per porsjon / per 100 g
Energi/Kalorier | 324 kcal / 77 kcal |
Karbohydrater | 10 g / 2 g |
Proteiner | 40 g / 9 g |
Fett | 13,5 g / 3 g |
- hvorav mettet fett | 3 g / 0,5 g |
- enumettet fett | 6,5 g / 1,5 g |
- flerumettet fett | 2,5 g / 0,5 g |
Kostfiber | 2,5 g / 0,5 g |
Innhold av allergener
Gluten | Nei |
Laktose | Ja |
Sist endret: , Publisert: