Fremgangsmåte

Skjær fisken i ca. 2 cm terninger.Vask, rens og skjær paprika og squash i 1-2 cm terninger eller skiver.

Træ fisk og grønnsaker på grillspydene, og pensle med litt olje. Dryss over litt salt og pepper, eller annet krydder om du ønsker det.

Grill raskt ved sterk varme i 1-2 minutter på hver side.


Drypp gjerne noen dråper sitron over grillspydene og server dem sammen med mager kesam.

Tips: Dersom du bruker grillspyd av tre må disse ligge i vann i ca. 30 minutter før bruk.

Ingredienser

4 personer

300 g laksefilet, uten skinn og bein
300 g seifilet, uten skinn og bein
1 stk paprika, rød
1 stk squash, grønn
1 stk squash, gul
2 ss olje
0,5 ts salt
0,5 ts pepper

Tilbehør
1 stk sitron
3 dl mager kesam

4 stk grillspyd

Næringsinnhold per porsjon / per 100 g

Energi/Kalorier 324 kcal / 77 kcal
Karbohydrater 10 g / 2 g
Proteiner 40 g / 9 g
Fett 13,5 g / 3 g
- hvorav mettet fett 3 g / 0,5 g
- enumettet fett 6,5 g / 1,5 g
- flerumettet fett 2,5 g / 0,5 g
Kostfiber 2,5 g / 0,5 g

Innhold av allergener

Gluten Nei
Laktose Ja