Fremgangsmåte
Kok risen etter anvisning på pakken.
Stek biffen sammen med olje og finhakket hvitløk et par minutter.
Kutt grønnsakene og la steke sammen med biffstrimlene.
Hell over soyasausen og hakket koriander. Bland godt.
Anrett det hele i en bolle, sammen med risen.
Tips! Du kan bruke kylling istedetfor biff hvis du ønsker å utelate det røde kjøttet.
Oppskrift og bilde er hentet med tillatelse fra Matprat.no
Ingredienser
4 personer
600 g biffkjøtt i strimler fra flatbiff
2 båt hvitløk , finhakket
1 ss olje til steking
1 stk rødløk
1 stk rød paprika
4 ss soyasaus
2 ss hakket frisk koriander
240 g naturris
Næringsinnhold per porsjon/ per 100 g
Energi/Kalorier | 380 kcal/ 158 kcal |
Karbohydrater | 38 g/ 16 g |
Proteiner | 40 g/ 16 g |
Fett | 7 g/ 3 g |
- hvorav mettet fett | 2 g/ 0,7 g |
- enumettet fett | 3 g/ 1,2 g |
- flerumettet fett | 2 g/ 0,7 g |
Kostfiber | 3 g/ 1,3 g |
Innhold av allergener
Gluten | Ja |
Laktose | Nei |
Sist endret: , Publisert: