Fremgangsmåte
Sett ovnen på 175 °C.
Del tomatene og legg dem i ildfast form sammen med linser og oliven.
Krydre med hvitløk og krydder, drypp over oljen. Pynt gjerne med ferske urter. Stekes i ca 12 min.
Kan nytes alene eller serveres med kjøtt/fisk.
Ingredienser
4 personer
400 g tomater, gjerne gule og røde cherrytomater
350 grønne ferdigkokte linser (ev. røde linser)
10 oliven
2 stk hvitløkfedd, hakket opp
1 ss oregano
1 ss basilikum
2 ss olivenolje
Næringsinnhold per porsjon/ per 100 g
Energi/Kalorier | 135 kcal/ 66 kcal |
Karbohydrater | 9 g/ 4,5 g |
Proteiner | 4,5 g/ 2 g |
Fett | 8 g/ 4 g |
- hvorav mettet fett | 1 g/ 0,5 g |
- enumettet fett | 5,5 g/ 2,5 g |
- flerumettet fett | 1 g/ 0,5 g |
Kostfiber | 4 g/ 2 g |
Innhold av allergener
Gluten | Nei |
Laktose | Nei |
Sist endret: , Publisert: