Fremgangsmåte

Sett ovnen på 175 °C.

Del tomatene og legg dem i ildfast form sammen med linser og oliven.

Krydre med hvitløk og krydder, drypp over oljen. Pynt gjerne med ferske urter. Stekes i ca 12 min.

Kan nytes alene eller serveres med kjøtt/fisk.

Ingredienser

4 personer

400 g tomater, gjerne gule og røde cherrytomater
350 grønne ferdigkokte linser (ev. røde linser)
10 oliven
2 stk hvitløkfedd, hakket opp
1 ss oregano
1 ss basilikum
2 ss olivenolje

Næringsinnhold per porsjon/ per 100 g

Energi/Kalorier 135 kcal/ 66 kcal
Karbohydrater 9 g/ 4,5 g
Proteiner 4,5 g/ 2 g
Fett 8 g/ 4 g
- hvorav mettet fett 1 g/ 0,5 g
- enumettet fett 5,5 g/ 2,5 g
- flerumettet fett 1 g/ 0,5 g
Kostfiber 4 g/ 2 g

Innhold av allergener

Gluten Nei
Laktose Nei