Fremgangsmåte
Ha yoghurt, Sukrinmelis og halvparten av jordbærne i en blender, og kjør til alt har konsistensen til en smoothie.
Tilsett resten av bærene og kjør til de knuser og blander seg med yoghurten, og konsistensen er tykk som yoghurtis.
Pass på så du ikke kjører mikseren for lenge, det kan føre til at isen smelter for mye.
Server yoghurtisen straks.
Tips! Ønsker du en laktosefri is kan du erstatte yoghurt med laktosefri yoghurt.
Ingredienser
3 personer
350 g yoghurt naturell
500 g jordbær (eller bringebær)
3 ss Sukrinmelis
Næringsinnhold per porsjon/ per 100 gram
Energi/Kalorier | 143 kcal/ 50 kcal |
Karbohydrater | 17,5 g/ 6 g |
Proteiner | 5,5 g/ 2 g |
Fett | 5 g/ 2 g |
- hvorav mettet fett | 3 g/ 1 g |
- enumettet fett | 1 g/ 0,5 g |
- flerumettet fett | 0,5 g/ 0,2 g |
Kostfiber | 3,5 g/ 1 g |
Innhold av allergener
Gluten | Nei |
Laktose | Ja |
Sist endret: , Publisert: