Fremgangsmåte

Pisk sammen egg, vann, salt og pepper.

Fres løk og paprika lett i litt margarin eller smør til det blir mykt. Hell eggblandingen over og ha i resten av ingrediensene til frittataen og sett på lokk.

La pannen stå ved svak varme til retten har stivnet.

Server med salat og brød (ev.glutenfritt brød).

Næringsberegningene er gjort uten salat og brød.

Oppskriften og bildet er hentet med tillatelse fra www.matprat.no (tilpasset av Diabetesforbundet)

Ingredienser

Antall 10

4 personer

6 stk egg
6 ss vann
½ ts salt
½ ts pepper
1 stk grovhakket rødløk
1 stk grønn paprika i biter
1 pk salatkjøtt av kylling
½ glass fetaost

Næringsinnhold per porsjon/ per 100 g

Energi/Kalorier 284 kcal/ 110 kcal
Karbohydrater 4 g/ 1,5 g
Proteiner 29 g/ 11,5 g
Fett 16,5 g/ 6,5 g
- hvorav mettet fett 7 g/ 2,5 g
- enumettet fett 5,5 g/ 2 g
- flerumettet fett 2,5 g/ 1 g
Kostfiber 1,5 g/ 1 g

Innhold av allergener

Gluten Nei
Laktose Ja