Fremgangsmåte
Pisk sammen egg, vann, salt og pepper.
Fres løk og paprika lett i litt margarin eller smør til det blir mykt. Hell eggblandingen over og ha i resten av ingrediensene til frittataen og sett på lokk.
La pannen stå ved svak varme til retten har stivnet.
Server med salat og brød (ev.glutenfritt brød).
Næringsberegningene er gjort uten salat og brød.
Oppskriften og bildet er hentet med tillatelse fra www.matprat.no (tilpasset av Diabetesforbundet)
Ingredienser
Antall 10
4 personer
6 stk egg
6 ss vann
½ ts salt
½ ts pepper
1 stk grovhakket rødløk
1 stk grønn paprika i biter
1 pk salatkjøtt av kylling
½ glass fetaost
Næringsinnhold per porsjon/ per 100 g
Energi/Kalorier | 284 kcal/ 110 kcal |
Karbohydrater | 4 g/ 1,5 g |
Proteiner | 29 g/ 11,5 g |
Fett | 16,5 g/ 6,5 g |
- hvorav mettet fett | 7 g/ 2,5 g |
- enumettet fett | 5,5 g/ 2 g |
- flerumettet fett | 2,5 g/ 1 g |
Kostfiber | 1,5 g/ 1 g |
Innhold av allergener
Gluten | Nei |
Laktose | Ja |
Sist endret: , Publisert: