Fremgangsmåte
Finsnitt rødkålen.
Del granateplet ved å skjære et snitt rundt frukten på tvers. NB. Bare i skallet. Brekk granateplet i biter og plukk ut kjernene. Vær forsiktig så du ikke søler på klærne. Saften er nemlig vanskelig å få av.
Rør sammen ingrediensene til dressingen. Ha i kålen og bland sammen.
Dryss granateplekjerner over.
Oppskrift og bilde er hentet med tillatelse fra Frukt.no (tilpasset Diabetesforbundet). Foto: Kim Holthe
Ingredienser
4 personer
¼ stk rødkål - finsnittet
1 stk granateple
Dressing:
Saften av 1 stk sitron
1 dl lett majones
1 dl matyoghurt
Pepper
Næringsinnhold per porsjon/ per 100 gram
Energi/Kalorier | 156 kcal/ 95 kcal |
Karbohydrater | 10,5 g/ 6 g |
Proteiner | 2,5 g/ 1,5 g |
Fett | 11 g/ 6,5 g |
- hvorav mettet fett | 1,5 g/ 1 g |
- enumettet fett | 5 g/ 3 g |
- flerumettet fett | 3,5 g/ 2 g |
Kostfiber | 3,5 g/ 2 g |
Innhold av allergener
Gluten | Nei |
Laktose | Ja |
Sist endret: , Publisert: