Fremgangsmåte

Bland alle ingrediensene godt sammen. Massen skal være ganske løs, men la den stå kaldt noen minutter dersom du vil ha en fastere masse å jobbe med.

Trykk ut små knapper ved hjelp av et lite glass, eller rull små kuler.

La knappene stivne i kjøleskapet.

Smelt valgfri sjokolade (f.eks Tagatose mørk sjokolade) i mikroen eller over et vannbad, og dypp knappene i sjokoladen.

Oppbevar peppermynteknappene i kjøleskapet. 

Oppskriften gir ca 10 knapper.

Næringsberegningen inkluderer ikke sjokoladen til dypping

Ingredienser

Antall 10

1 dl SukrinMelis
2 ss fløte
4 dråper peppermynteolje
50 g mørk sjokolade til å dyppe knappene i (gjerne 70 % eller sukkerfri sjokolade)

Næringsinnhold stk/ per 100 gram

Energi/Kalorier 38 kcal/ 266 kcal
Karbohydrater 2 g/ 16 g
Proteiner 0,5 g/ 5,5 g
Fett 3 g/ 25 g
- hvorav mettet fett 2 g/ 15 g
- enumettet fett 1 g/ 7 g
- flerumettet fett 0 g/ 1 g
Kostfiber 0,5 g/ 4,5 g

Innhold av allergener

Gluten Nei
Laktose Ja