Fremgangsmåte

Ta ut krabbekjøttet fra klørne.

Del cherrytomat i to, skjær paprika og sukkererter i strimler og grovhakk rødløk.

Bland krabbekjøttet med grønnsakene, ruccolasalat og olivenolje, og smak til med havsalt.

Server salaten med grovbrød ved siden av.  

Næringsberegningen inkluderer ikke grovbrød.

Tips! Hvis retten skal serveres til noen med cøliaki kan du erstatte grovbrød med glutenfritt grovbrød.

 

Oppskriften er hentet med tillatelse fra godfisk.no (tilpasset Diabetesforbundet).

Ingredienser

4 personer

500 g krabbeklør
8 stk cherrytomat
1 stk paprika, gul
10 stk sukkererter
1 stk rødløk
100 g ruccolasalat
2 ss olivenolje, kaldpresset
Ev litt havsalt

Næringsinnhold per porsjon/ per 100 g

Energi/Kalorier 221 kcal/ 80 kcal
Karbohydrater 5 g/ 2 g
Proteiner 30,5 g/ 11 g
Fett 8 g/ 3 g
- hvorav mettet fett 1 g/ 0,5 g
- enumettet fett 4 g/ -
- flerumettet fett 1 g/ -
Kostfiber 2 g/ 1 g

Innhold av allergener

Gluten Nei
Laktose Nei