Fremgangsmåte
Kok eggene.Mens eggene koker kan du lage wasabikremen; bland kesam, majones og smak til med wasabi
Kutt opp grønnkål og løk i skiver. Skrell eggene og del de i en eggdeler.
Smør tortillalefsene med wasabikremen og fyll med kuttet grønnkål og løk. Legg egg og kyllingskinke på toppen. Rull lefsene fast sammen. Pakk de inn i aluminiumsfolie eller annet og ta dem med i sekken.
Tips! Du kan fylle lefsene med det du liker. Det meste passer til wasabikremen og grønnkål.
Gjør wrapsen laktosefri med laktosefri kesam.
Ingredienser
4 personer
4 stk. Fullkornstortilla
4 egg
4 skiver kyllingskinke
Ca. 5 dl hakket grønnkål
1 rødløk
Wasabikrem:
1,5 dl mager kesam
3 ss lettmajones
Wasabi etter smak (ca. 2 ts.)
Litt pepper
Næringsinnhold per porsjon / per 100 g
Energi/Kalorier | 351 kcal / 128 kcal |
Karbohydrater | 34 g / 12 g |
Proteiner | 19,5 g / 7 g |
Fett | 13,5 g / 5 g |
- hvorav mettet fett | 3 g / 1 g |
- enumettet fett | 4,5 g / 1,5 g |
- flerumettet fett | 2 g / 1 g |
Kostfiber | 7 g / 2,5 g |
Innhold av allergener
Gluten | Ja |
Laktose | Ja |
Sist endret: , Publisert: