Fremgangsmåte
Skjær kylling og grønnsaker i passe store biter eller skiver. Jo mindre biter, jo raskere går grillingen.
Vend alt i litt flytende margarin og legg det over på et ark aluminiumsfolie. Ha på krydder, salt og pepper.
Pakk godt sammen og legg det på bålet eller grillen i cirka 10 minutter.
Oppskrift og bilde er hentet med tillatelse fra Matprat.no. Foto: Mari Svenningsen
Ingredienser
4 personer
2 stk kyllingfilet
2 stk gulrot
4 stk potet
4 skiver rød paprika
4 ss purre i ringer
4 ss flytende margarin
1 ts paprikapulver
1 ts salt
1 ts pepper
Næringsinnhold per porsjon/ per 100 g
Energi/Kalorier | 247 kcal/ 110 kcal |
Karbohydrater | 13 g/ 6 g |
Proteiner | 24 g/ 11 g |
Fett | 10 g/ 4,5 g |
- hvorav mettet fett | 1 g/ 0,5 g |
- enumettet fett | 5,5 g/ 2,5 g |
- flerumettet fett | 3 g/ 1,5 g |
Kostfiber | 2,5 g/ 1 g |
Innhold av allergener
Gluten | Nei |
Laktose | Nei |
Sist endret: , Publisert: