Fremgangsmåte

Skjær kylling og grønnsaker i passe store biter eller skiver. Jo mindre biter, jo raskere går grillingen.

Vend alt i litt flytende margarin og legg det over på et ark aluminiumsfolie. Ha på krydder, salt og pepper.

Pakk godt sammen og legg det på bålet eller grillen i cirka 10 minutter.

Oppskrift og bilde er hentet med tillatelse fra Matprat.no. Foto: Mari Svenningsen

 

Ingredienser

4 personer

2 stk kyllingfilet
2 stk gulrot
4 stk potet
4 skiver rød paprika
4 ss purre i ringer
4 ss flytende margarin
1 ts paprikapulver
1 ts salt
1 ts pepper

Næringsinnhold per porsjon/ per 100 g

Energi/Kalorier 247 kcal/ 110 kcal
Karbohydrater 13 g/ 6 g
Proteiner 24 g/ 11 g
Fett 10 g/ 4,5 g
- hvorav mettet fett 1 g/ 0,5 g
- enumettet fett 5,5 g/ 2,5 g
- flerumettet fett 3 g/ 1,5 g
Kostfiber 2,5 g/ 1 g

Innhold av allergener

Gluten Nei
Laktose Nei