Fremgangsmåte
Skjær først av blader på blomkålen og hold kålen over en skål. Bruk en ostehøvel til å høvle blomkålen fint, eller bruk den groveste siden på et rivjern. Du kan også kutte blomkålen i biter og ha male den i en kjøkkenmaskin. Skjær brokkolien i fine biter eller bruk et rivjern.
Skjær opp agurk, tomat og rødløk. Del granateple i to og pill ut kjernene. Hakk mandlene.
Bland til slutt alt sammen forsiktig med olje og sitronsaft.
Tips. Du kan også tilsette litt urter. Passer fint som tilbehør eller som en egen rett.
Foto: Getty Images
Ingredienser
4 personer
1 blomkål
1 brokkoli
1 agurk
6 tomater
1 rødløk
1 granateple
2 ss olivenolje
1 dl mandler
Litt sitronsaft
Næringsinnhold per porsjon / per 100 g
Energi/Kalorier | 271 kcal / 49 kcal |
Karbohydrater | 19 g / 3,5 g |
Proteiner | 11 g / 2 g |
Fett | 14 g / 2,5 g |
- hvorav mettet fett | 1,5 g / 0,3 g |
- enumettet fett | 8 g / 1,5 g |
- flerumettet fett | 2,5 g / 0,5 g |
Kostfiber | 12,5 g / 2 g |
Innhold av allergener
Gluten | Nei |
Laktose | Nei |
Sist endret: , Publisert: