Fremgangsmåte
Kutt opp alle grønnsakene i små terninger.
Putt alle ingrediensene i en kjele, og kok i omtrent en time.
Smak til med salt og pepper.
Ingredienser
4 personer
200 g sur agurk
100 g gulrøtter
80 g persillerot
60 g sellerirot
200 g poteter
400 ml vann
2 skje rømme
salt og pepper
Næringsinnhold per porsjon/ per 100 g
Energi/Kalorier | 93 kcal/ 35 kcal |
Karbohydrater | 14 g/ 5,5 g |
Proteiner | 2 g/ 1 g |
Fett | 2 g/ 1 g |
- hvorav mettet fett | 1 g/ 0,5 g |
- enumettet fett | 0,5 g/ 0,1 g |
- flerumettet fett | 0,5 g/ 0,1 g |
Kostfiber | 4,5 g/ 2 g |
Innhold av allergener
Gluten | Nei |
Laktose | Ja |
Sist endret: , Publisert: