Fremgangsmåte

Kutt opp alle grønnsakene i små terninger. 

Putt alle ingrediensene i en kjele, og kok i omtrent en time. 

Smak til med salt og pepper. 

Ingredienser

4 personer

200 g sur agurk

100 g gulrøtter 

80 g persillerot 

60 g sellerirot

200 g poteter 

400 ml vann

2 skje rømme 

salt og pepper

Næringsinnhold per porsjon/ per 100 g

Energi/Kalorier 93 kcal/ 35 kcal
Karbohydrater 14 g/ 5,5 g
Proteiner 2 g/ 1 g
Fett 2 g/ 1 g
- hvorav mettet fett 1 g/ 0,5 g
- enumettet fett 0,5 g/ 0,1 g
- flerumettet fett 0,5 g/ 0,1 g
Kostfiber 4,5 g/ 2 g

Innhold av allergener

Gluten Nei
Laktose Ja