Fremgangsmåte
Bland det hele sammen. Oppskriften gir en god mengde tacokrydder, så oppbevar på et tett glass.
Bruk 1-1,5 ss tacokrydder per 400 g karbonadedeig og tilsett 0,5-1 dl vann. Bruk helst karbonadedeig uten tilsatt salt.
Prøv tacokrydder til tacosalat.
Ingredienser
Antall 1
3 ss chilipulver
2,5 ts chiliflak (knuste)
2,5 ts tørket oregano
2 ss spisskummin
2 ss paprikapulver
2,5 ts hvitløkspulver
1,5 ss havsalt
2 ts sort pepper (kan erstattes med 1-2 ts cayennepepper)
Næringsinnhold per porsjon/ per 100 g
| Energi/Kalorier | 277 kcal/ 240 kcal |
| Karbohydrater | 20 g/ 17 g |
| Proteiner | 13 g/ 11 g |
| Fett | 10 g/ 8,5 g |
| - hvorav mettet fett | 1,5 g/ 1 g |
| - enumettet fett | 2,5 g/ 2 g |
| - flerumettet fett | 5 g/ 4 g |
| Kostfiber | 28 g/ 24 g |
Innhold av allergener
| Gluten | Nei |
| Laktose | Nei |
Sist endret: , Publisert: