Fremgangsmåte
Kutt opp frukt, og legg den i sip-lock poser. Legg posene i fryseren frem til du skal bruke en eller flere av dem. Ta ut en pose av fryseren når du skal lage smoothie bowl.
Hell væske i blenderen, hell i den frosne frukt- og bærblandingen fra posen. Kjør smoothien til den er jevn og fin.
Hell smoothieblandingen i skåler og pynt med nøtter, havregryn, bær eller frø – her er det bare å slippe fantasien løs.
Tips! Posene kan du fylle med frukten du liker aller best! Om du har moden frukt på kjøkkenbenken er det fint mulighet til å ta vare på den før den havner i søpla. Frys ned en pose nå og da, så har du alltid en deilig smoothie klar i løpet av få sekunder! Vil du ha en tykkere smoothie, kan du tilsette et par spiseskjeer yoghurt.
Ingredienser
4 personer
¼ pose spinat
200 g blåbær
200 g fersken
2 dl mandelmelk
1 kiwi
Næringsinnhold per porsjon / per 100 g
Energi/Kalorier | 73 kcal / 40 kcal |
Karbohydrater | 11,5 g / 6 g |
Proteiner | 2 g / 1 g |
Fett | 1 g / 0,5 g |
- hvorav mettet fett | - |
- enumettet fett | 0,5 g / 0,3 g |
- flerumettet fett | 0,5 g / 0,3 g |
Kostfiber | 4 g / 2 g |
Innhold av allergener
Gluten | Nei |
Laktose | Nei |
Sist endret: , Publisert: