Fremgangsmåte

Skyll grønnkålen under rennende kaldt vann i springen. Ha den i en kjele med kokende vann og la den trekke et par minutter. Hell grønnkålen over i et dørslag og skyll den i kaldt vann. Tilsett alle råvarene i en blender og kjør på full styrke til en tykk saus.

Obs! Parmesan har et naturlig lavt innhold av laktose. 

Ingredienser

4 personer

100 gram grønnkål, renset fra midtstilken
2-3 fedd hvitløk, etter smak
30 gram pinjekjerner
50 gram revet parmesan
150 ml god olivenolje
Salt og pepper

Næringsinnhold per 100 g

Energi/Kalorier 506 kcal
Karbohydrater 1,5 g
Proteiner 8 g
Fett 52 g
- hvorav mettet fett 9 g
- enumettet fett 33 g
- flerumettet fett 6,5 g
Kostfiber 1,5 g

Innhold av allergener

Gluten Nei
Laktose Ja