Fremgangsmåte
Del soppen i båter og surr den lett i en panne. Tilsett finhakket timian og smak til med salt og pepper.
Pisk sammen egg, lettmelk og finhakket gressløk og persille. Ha soppen over i et ildfast fat og hell over eggeblandingen.
Stek på 175° C i ca. 20 minutter til soppen er mør og formen har fått en gyllen farge.
Oppskriften og bildet er hentet med tillatelse fra www.matprat.no (tilpasset av Diabetesforbundet)
Ingredienser
4 personer
500 g sopp
1 ss frisk timian
1 ts salt
¼ ts pepper
4 stk egg
2 dl lettmelk eller ekstra lett
2 ss finhakket frisk kruspersille
1 ss finklippet frisk gressløk
Næringsinnhold per porsjon/ per 100 g
Energi/Kalorier | 130 kcal/ 55 kcal |
Karbohydrater | 3 g/ 1,5 g |
Proteiner | 14 g/ 6 g |
Fett | 6,5 g/ 3 g |
- hvorav mettet fett | 2 g/ 0,5 g |
- enumettet fett | 2,5 g/ 1 g |
- flerumettet fett | 1,5 g/ 0,5 g |
Kostfiber | 3 g/ 1 g |
Innhold av allergener
Gluten | Nei |
Laktose | Ja |
Sist endret: , Publisert: