Fremgangsmåte
Bland sammen ingrediensene til dressingen, og vend halvparten av dressingen med roastbiffskivene,
Bland sammen ingrediensene til salaten og legg den utover et fat.
Legg roastbiffen over salaten og server resten av dressingen ved siden av.
Oppskrift og bilde er hentet med tillatelse fra Matprat.no (tilpasset Diabetesforbundet). Foto: Astrid Hals
Ingredienser
4 personer
200 g roastbiff
1 pk ferdigkuttet salatblanding
1 stk tomat i båter
1⁄4 stk agurk i biter
1 ss sprøstekt løk
½ stk rødløk i tynne båter
Dressing:
2 ss soyasaus
3 stk lime - presset
1 ss hakket frisk koriander
1 stk hakket rød chili
2 båt hvitløk - hakket
3 ss vann
1 ts sukker eller søtning etter ønske tilsvarende 1 ts sukker
Næringsinnhold per porsjon/ per 100 gram
Energi/Kalorier | 101 kcal/ 49 kcal |
Karbohydrater | 5,5 g/ 3 g |
Proteiner | 14,5 g/ 7 g |
Fett | 1,5 g/ 1 g |
- hvorav mettet fett | 0,5 g/ 0,3 g |
- enumettet fett | 0,5 g/ 0,3 g |
- flerumettet fett | 0,1 g/ 0,1 g |
Kostfiber | 2,5 g/ 1,5 g |
Innhold av allergener
Gluten | Ja |
Laktose | Nei |
Sist endret: , Publisert: