Fremgangsmåte
Bland cottage cheese med hakket basilikum og pinjekjerner, og smak til med pepper.
Skjær tomat i tynne skiver.
Legg litt frisk spinat på knekkebrødet, legg på tomatskiver og cottage cheese blandingen og topp med noen skiver skinke. Legg et knekkebrød over som lokk.
Tips!
Skal du ha med deg knekkebrødet i matpakken, kan det lønne seg å oppbevare cottage cheese blandingen i en liten boks med lokk slik at knekkebrødet holder seg sprøtt og godt til det skal spises.
Vil du ha en enda magrere rett kan du bruke mager cottage cheese.
Oppskrift og bilde er hentet med tillatelse fra matprat.no. Foto: Alexander Benjaminsen.
Ingredienser
4 personer
4 dl cottage cheese
4 ss hakket frisk basilikum
4 ss pinjekjerner
1⁄2 ts pepper
2 stk tomat
8 stk knekkebrød
1⁄2 pakke babyspinat (á 65 g)
8 skiver kokt skinke
Næringsinnhold per porsjon/ per 100 g
Energi/Kalorier | 420 kcal/ 175 kcal |
Karbohydrater | 20 g/ 8 g |
Proteiner | 29 g/ 12 g |
Fett | 23,5 g/ 9,5 g |
- hvorav mettet fett | 5 g/ 2 g |
- enumettet fett | 8 g/ 3 g |
- flerumettet fett | 10 g/ 4 g |
Kostfiber | 7,5 g/ 3 g |
Innhold av allergener
Gluten | Ja |
Laktose | Ja |
Sist endret: , Publisert: