Fremgangsmåte

Hell mandelmelk i et glass eller en liten bolle.

Ha i chiafrø, og rør godt. Dekk til med plastfolie og sett glasset/bollen i kjøleskapet i minst 3 timer, gjerne over natten. Chiafrøene vil svelle, og du får en tykk konsistens på puddingen.

Topp puddingen med frisk pasjonsfrukt og ristet kokos rett før servering.

Tips!. Bruk de bærene du liker aller best som topping. 

Oppskrift og bilde er hentet med tillatelse fra matprat.no. Foto:

Ingredienser

1 personer

2 dl mandelmelk , eventuelt havremelk, kokosmelk e.l
3 ss chiafrø

Topping:
1 stk pasjonsfrukt
1 ss ristede kokosflak (ferske eller tørkede)

Næringsinnhold per porsjon/ per 100 g

Energi/Kalorier 236 kcal/ 93 kcal
Karbohydrater 8 g/ 3 g
Proteiner 7 g/ 3 g
Fett 16 g/ 6,5 g
- hvorav mettet fett 4 g/ 1,5 g
- enumettet fett 2,5 g/ 1 g
- flerumettet fett 8 g/ 3 g
Kostfiber 14 g/ 5 g

Innhold av allergener

Gluten Nei
Laktose Nei