Fremgangsmåte
Antall is avhenger av hvor store is-formene er.
Bland yoghurt og bringebær i en bolle. Du kan mose bærene i en mikser dersom du ønsker en jevnere konsistens. Hell massen i pinneisformer eller i små former og stikk pinner av tre i.
Sett ispinnene i fryseren i minst tre timer.
Tips! Du kan bruke de bærene du liker best. Isen blir laktosefri dersom du bruker laktosefri yoghurt.
Tiden er beregnet arbeidstid.
Ingredienser
6 personer
2 dl yoghurt naturell
2 dl bringebær
Næringsinnhold per porsjon/ per 100 g
Energi/Kalorier | 28 kcal/ 56 kcal |
Karbohydrater | 2,5 g/ 5 g |
Proteiner | 1,5 g/ 3 g |
Fett | 1 g/ 2,5 g |
- hvorav mettet fett | 0,5 g/ 1,5 g |
- enumettet fett | 0,3 g/ 0,5 g |
- flerumettet fett | 0,1 g/ 0,2 g |
Kostfiber | 0,5/ 1 g |
Innhold av allergener
Gluten | Nei |
Laktose | Ja |
Sist endret: , Publisert: