Fremgangsmåte

Antall is avhenger av hvor store is-formene er. 

Bland yoghurt og bringebær i en bolle. Du kan mose bærene i en mikser dersom du ønsker en jevnere konsistens. Hell massen i pinneisformer eller i små former og stikk pinner av tre i. 

Sett ispinnene i fryseren i minst tre timer.

Tips! Du kan bruke de bærene du liker best. Isen blir laktosefri dersom du bruker laktosefri yoghurt. 

Tiden er beregnet arbeidstid. 

Ingredienser

6 personer

2 dl yoghurt naturell
2 dl bringebær

Næringsinnhold per porsjon/ per 100 g

Energi/Kalorier 28 kcal/ 56 kcal
Karbohydrater 2,5 g/ 5 g
Proteiner 1,5 g/ 3 g
Fett 1 g/ 2,5 g
- hvorav mettet fett 0,5 g/ 1,5 g
- enumettet fett 0,3 g/ 0,5 g
- flerumettet fett 0,1 g/ 0,2 g
Kostfiber 0,5/ 1 g

Innhold av allergener

Gluten Nei
Laktose Ja