Fremgangsmåte
Skjær kålen i ca. 4 x 4 cm terninger.
Del chilien i to og fjern frøene. Hakk hvitløk og chili.
Krydre biffene og stek dem ca. 2 minutter på hver side.
Kok eplejuice, chili og hvitløk i en høy stekepanne i ca. 1 minutt.
Ha i kål, salt og pepper og damp under lokk ca. 3 minutter. Bland lett sammen.
Oppskriften og bildet er med tillatelse hentet fra www.matprat.no (tilpasset av Diabetesforbundet)
Ingredienser
4 personer
600 g i skiver ytrefilet av svin
1 ts salt
½ ts sitronpepper
2 ss rapsolje
1 stk spisskål eller sommerkål
2 båt hvitløk
1 stk rød chili
2 dl eplejuice
½ ts salt
½ ts pepper
Næringsinnhold per porsjon/ per 100 g
Energi/Kalorier | 270 kcal/ 66 kcal |
Karbohydrater | 7 g/ 2 g |
Proteiner | 40 g/ 10 g |
Fett | 8 g/ 2 g |
- hvorav mettet fett | 1,5 g/ 0,3 g |
- enumettet fett | 4 g/ 1 g |
- flerumettet fett | 2 g/ 0,5 g |
Kostfiber | 4 g/ 1 g |
Innhold av allergener
Gluten | Nei |
Laktose | Nei |
Sist endret: , Publisert: