Fremgangsmåte
Rist sjampinjongene i olje i pannen.
Ha sjampinjong og mandler i en bolle.
Bland sammen ingrediensene til dressingen og hell over. La salaten stå og trekke noen timer.
Tidsforbruk er aktiv tid.
Tips! De fleste typer av sennep er glutenfri, men det kan være fornuftig å sjekke dette hvis du skal servere retten til en med glutenintoleranse.
Oppskriften og bildet er hentet med tillatelse fra www.matprat.no (tilpasset av Diabetesforbundet)
Ingredienser
4 personer
250 g frisk sjampinjong
1 dl mandler
2 ss sennep
½ dl rapsolje
2 ss vann
¼ ts pepper
¼ ts salt
¼ ss sukker eller søtning (f.eks.sukrin)
Næringsinnhold per porsjon/ per 100 g
Energi/Kalorier | 220 kcal/ 209 kcal |
Karbohydrater | 3,5 g/ 3 g |
Proteiner | 6 g/ 5,5 g |
Fett | 20 g/ 18,5 g |
- hvorav mettet fett | 1,5 g/ 1,5 g |
- enumettet fett | 11,5 g/ 11 g |
- flerumettet fett | 5 g/ 4,5 g |
Kostfiber | 3 g/ 3 g |
Innhold av allergener
Gluten | Nei |
Laktose | Nei |
Sist endret: , Publisert: