Fremgangsmåte
Behold noen hele salatblader og snitt resten fint opp. Skyll spinaten godt, tørk den og riv den opp i mindre biter. Del opp stilkselleri og paprika.
Legg de hele salatbladene pent på et fat, og legg resten av grønsakene over. Anrett roastbiffskivene pent på toppen, og dryss over ristede pinjekjerner.
Bland sammen dressingen og smak til med salt og kvernet pepper. Sprinkle dressingen over rett før servering.
Oppskrift og bilde er hentet med tillatelse fra Matprat.no. Foto: Mari Svenningsen
Ingredienser
4 personer
500 g roastbiff
4 stk sikorisalat (eller annen salat)
200 g frisk spinat
6 stilker finkuttet stangselleri
2 stk grønn paprika
2 stk lollo salat (eller annen salat)
200 g aspargesbønner
1 dl ristede pinjekjerner
Yoghurtdressing
2 små beger yoghurt naturell
2 ts revet frisk ingefær
4 fedd hvitløk
2 ss honning eller fibersirup
2 ts salt
1 ts kvernet pepper
Næringsinnhold per porsjon/ per 100 g
Energi/Kalorier | 411 kcal/ 73 kcal |
Karbohydrater | 19 g/ 3,5 g |
Proteiner | 42 g/ 7,5 g |
Fett | 16 g/ 3 g |
- hvorav mettet fett | 4 g/ 0,5 g |
- enumettet fett | 5 g/ 1 g |
- flerumettet fett | 5,5 g/ 1 g |
Kostfiber | 8 g/ 1,5 g |
Innhold av allergener
Gluten | Nei |
Laktose | Ja |
Sist endret: , Publisert: